Vår alene tid er snart over..

Hei alle sammen 💙💙
Det blir lenge mellom hver gang nå..  Det er kanskje en positiv  ting da det kanskje ikke er så mye å klage over 🙈🙈😂
Men fra spøk til vaskemopp..

De siste 10 dagene har jeg og Ayaz vært hjemme alene. Vi har hatt noen utfordringer begge to..  kanskje spesielt jeg siden jeg fremdeles er i en situasjon hvor jeg trenger hjelp til å komme meg på rett vei. Denne Berg og dalbanen har vært tøff og den har gått veldig inn på psyken min, som heller ikke var helt god fra før..

Men Ayaz, ja hvor skal jeg starte??
Den 24.08. Begynte han så smått å åle seg rundt.. nå er det neste  ikke fred å få 🤣 han er over alt, drar ut leker og klær.. ja alt han syntes er spennende.. Han er så fikk og jeg er så stolt 💙💙
Vi har også vært på fysioterapi på askim badet, mest sannsynlig så forårsaket dette ørebetennelse så vi hadde en røff helg med feber og gråt..

Ullevål sykehus er vi også frem og tilbake fra. Ayaz sliter jo med mat, ikke det at han ikke vil ha, for det vil Han! Men han får så vondt i magen.. så idag var det røntgen av overkropp og alt så helt fint og flott ut, det er ingen som skjønner hvorfor han får så vondt i magen av mat.. men nå er det ganelukking om 2 uker idag så det blir bra! Kanskje det hjelper!

Jaja.. Det var en lite oppdatering..

Legger ved et par bilder!

Klem fra oss 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ayhanfamilylife

ayhanfamilylife

16, Nesodden

Mitt navn er Silje. Jeg er gift med Emrah og sammen har vi to perfekte barn! Ekrem som blir 2 i februar og Ayaz på 5 mnd. Ayaz er født med kromosom 6 delesjon og det er også derfor jeg har opprettet denne bloggen. Her kommer vi til å oppdatere dere om Ayaz sine fremskritt og operasjoner, samt livet som lillebror.. Håper dere vil følge oss og utviklingen til Ayaz!

Kategorier

Arkiv

hits